top of page
Small Banner.png

Steffen van Heiningen, PhD

An expert in writing scientific, medical and/or marketing articles. 


Successful partnerships with SCC, led by Steffen van Heijningen, have led to an increase in the quality of written documents, but also to the implementation of modern and innovative content.

Each company or stakeholder requires a unique approach. We are happy to think along with you and schedule a no-obligation meeting to determine the best solution or assignment for your wishes. 

A basic hourly rate of 150,- NAF is applied for the work. 
Total prices can also be agreed for certain assignments. And for long-term cooperation, the hourly rate is negotiable

Steffen.png
A passion for writing, a beacon of knowledge.

With Scientific Consulting Curaçao I want to work with an expert view on complex topics and we recognize evidence-based solutions and providing the most accurate information.

My expertise is broad and available both locally and internationally.

 

I look forward to great collaborations and to contribute to problems, solutions, informative content and professional growth!

Noldus.png

Noldus Information Technology

Noldus Information Technology is marktleider in software en hardware voor het meten van gedrag is zowel mensen als dieren. Zij opereren binnen het domein: 'behavioral neuroscience' en hebben hun hoofdkantoren in Wageningen (Nederland), Leesburg (VA, United States) en China. 

- SCC verzorgt een groot deel van de website content voor Noldus Information Technology, alsmede het bezoeken van grote klanten in het buitenland (als representative), en heeft een sturende rol in de marketing- en communicatiestrategie

4MedBox.png
4MedBox

4MedBox is een bio-informatica startup en faciliteert het welzijn en de gezondheid van het individu door een systeem aan te bieden waarin alle soorten medische professionals met het individu kunnen samenwerken, terwijl het individu de regie heeft over de eigen gegevens. Het is een data-systeem, welke werkt met 'artifical intelligence' en het is in feite gericht op het integreren van data uit EPD's in ziekenuizen, praktijken en klinieken, maar ook met data over lifestyle en genetica. 

SCC werkt nauw samen met 4MedBox aan initiatieven om hun technologie over te brengen naar de medische wereld en het publiek. SCC is de officiële vertegenwoordiger van 4MedBox in het caribisch gebied. Samen schrijven SCC en 4Medbox, in een consortium, een financieringsaanvraag om het systeem van 4MedBox voor onderzoeksdoeleinden in te gaan zetten in medische instellingen en clinical trials. 

Mirasoon.png
Mirasoon

Mirasoon is een praktijk voor zwangerschap, verloskunde, echografie en lifestyle op Curaçao. Zij bieden zorg en begeleiding tijdens de zwangerschap en hebben een breed pakket aan echo's, cursussen, coaching en verloskundige zorg. 

- SCC is operationeel manager van Mirasoon. Faciliteert marketing, financiën, klantcontact, beleid, logistiek en is verantwoordelijk voor het uitbouwen van het merk 'Mirasoon'. 

Copy of inFrou.png
inFrou

...

Huisarts Curacao.png
Huisarts Curacao

...

Powered by

van Heijningen BV logo.png
Call To action.png
bottom of page