top of page
Small Banner.png

Steffen van Heiningen, PhD

Een expert in het schrijven van wetenschappelijke, medische en/of marketing artikelen. 


Succesvolle partnerships met SCC, onder leiding van Steffen van Heijningen, hebben geleid tot een verhoging van de kwaliteit van geschreven stukken, maar ook tot het implementeren van moderne en innovatieve content.

Voor ieder bedrijf, of iedere stakeholder is een unieke aanpak vereist. We denken graag met je mee, en plannen een vrijblijvend gesprek in om te bepalen wat de beste oplossing of opdracht is voor jouw wensen. 

Er wordt een basis uurtarief gehanteerd voor de werkzaamheden van 150,- NAF. 
Ook kunnen er totaalprijzen worden afgepsroken voor bepaalde opdrachten. En bij langdurige samenwerking is de hoogte van het uurtarief bespreekbaar

Steffen.png
Een passie voor schrijven, een baken van kennis.

Met Scientific Consulting Curaçao wil ik een deskundige blik werken op complexe onderwerpen en we erken aan 'evidence-based' oplossingen en het verstrekken van de meest accurate informatie.

Mijn expertise is breed en beschikbaar zowel lokaal als internationaal.

 

Ik kijk uit naar mooie samenwerkingen en om bij te dragen aan problemen, oplossingen, informatieve inhoud en professionele groei!

Noldus.png

Noldus Information Technology

Noldus Information Technology is marktleider in software en hardware voor het meten van gedrag is zowel mensen als dieren. Zij opereren binnen het domein: 'behavioral neuroscience' en hebben hun hoofdkantoren in Wageningen (Nederland), Leesburg (VA, United States) en China. 

- SCC verzorgt een groot deel van de website content voor Noldus Information Technology, alsmede het bezoeken van grote klanten in het buitenland (als representative), en heeft een sturende rol in de marketing- en communicatiestrategie

4MedBox.png
4MedBox

4MedBox is een bio-informatica startup en faciliteert het welzijn en de gezondheid van het individu door een systeem aan te bieden waarin alle soorten medische professionals met het individu kunnen samenwerken, terwijl het individu de regie heeft over de eigen gegevens. Het is een data-systeem, welke werkt met 'artifical intelligence' en het is in feite gericht op het integreren van data uit EPD's in ziekenuizen, praktijken en klinieken, maar ook met data over lifestyle en genetica. 

SCC werkt nauw samen met 4MedBox aan initiatieven om hun technologie over te brengen naar de medische wereld en het publiek. SCC is de officiële vertegenwoordiger van 4MedBox in het caribisch gebied. Samen schrijven SCC en 4Medbox, in een consortium, een financieringsaanvraag om het systeem van 4MedBox voor onderzoeksdoeleinden in te gaan zetten in medische instellingen en clinical trials. 

Mirasoon.png
Mirasoon

Mirasoon is een praktijk voor zwangerschap, verloskunde, echografie en lifestyle op Curaçao. Zij bieden zorg en begeleiding tijdens de zwangerschap en hebben een breed pakket aan echo's, cursussen, coaching en verloskundige zorg. 

- SCC is operationeel manager van Mirasoon. Faciliteert marketing, financiën, klantcontact, beleid, logistiek en is verantwoordelijk voor het uitbouwen van het merk 'Mirasoon'. 

Copy of inFrou.png
inFrou

...

Huisarts Curacao.png
Huisarts Curacao

...

Powered by

van Heijningen BV logo.png
Call To action.png
bottom of page